Τι είναι το
Περιεδρικό Απόστημα

Περιεδρικό Απόστημα - Διάγνωση

Η διάγνωση στο ειδικό πρωκτολογικό ιατρείο γίνεται με την κλινική εξέταση του ασθενούς και την περιγραφή των συμπτωμάτων στον εξειδικευμένο γιατρό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η διάγνωση είναι προφανής και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες εξετάσεις. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν απεικονιστικές εξετάσεις όπως το υπερηχογράφημα, η αξονική τομογραφία και η μαγνητική τομογραφία της πάσχουσας περιοχής.

Ακόμα και σε περιπτώσεις που το απόστημα «ανοίξει» μόνο του και εκτονωθεί ή βελτιωθεί με συντηρητικά μέσα, ο ασθενής πρέπει να αναζητήσει ιατρική συμβουλή διότι χωρίς την οριστική θεραπεία, τα συμπτώματα συνήθως υποτροπιάζουν. Σε κάθε υποτροπή των αποστημάτων, η οριστική αντιμετώπισή τους γίνεται πιο χρονοβόρα και πολύπλοκη.

Στο κολοπρωκτολογικό ιατρείο θα μπορέσετε να συζητήσετε με τον ειδικό ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματός σας. Ο γιατρός, αφού σας εξετάσει θα συζητήσει μαζί σας τους τρόπους αντιμετώπισης, τα πλεονεκτήματα και τα πιθανά προβλήματα και θα προσπαθήσει να εξατομικεύσει τη θεραπεία στα μέτρα σας.

Λύστε όλες σας τις απορίες
από το πρώτο ραντεβού

online ραντεβού

© 2019 Λευκός Σταυρός - Πολιτική Απορρήτου

Designed by JUST | Developed by digitup

Back to top