Δερματολογία

Δερματολογία

Το Δερματολογικό Τμήμα του Λευκού Σταυρού προσφέρει τις πλέον εξελιγμένες υπηρεσίες υγείας με βάση τις εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας και έρευνας σε διεθνές επίπεδο, σε όλους τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, Αφροδισιολογίας, Παιδοδερματολογίας, Δερματοχειρουργικής, Δερματοανοσολογίας και Αισθητικής Δερματολογίας.

Δερματολογικό Ιατρείο: Στο Δερματολογικό ιατρείο πραγματοποιείται το πλήρες φάσμα κλινικής εξέτασης, διαφοροδιαγνωστικής και θεραπευτικής προσέγγισης όσον αφορά όλο το εύρος των παθήσεων της Κλινικής Δερματολογίας, Αφροδισιολογίας και Παιδοδερματολογίας (έκζεμα, δερματικές λοιμώξεις, ακμή, τριχόπτωση, λεύκη, διαταραχές της μελάγχρωσης, καρκίνοι του δέρματος, αυτοάνοσα νοσήματα, ψωρίαση, πομφολυγώδεις δερματοπάθειες κ.α.). Επιπλέον πραγματοποιούνται κατά περίπτωση οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι καθώς και τα επιδερμιδικά τεστ στα πλαίσια αλλεργικών παθήσεων.

Νοσηλεία: Στο χώρο της Κλινικής του Λευκού Σταυρού υπάρχει η δυνατότητα νοσηλείας με τις προδιαγραφές της πλέον εξελιγμένης μονάδας φροντίδας, των βαρύτερων δερματολογικών περιστατικών που χρήζουν εντατικής ιατρικής παρακολούθησης και αντιμετώπισης, ενώ στα πλαίσια της Κλινικής Ημέρας μπορούν να νοσηλευθούν ασθενείς μετά την πραγματοποίηση μικροεπεμβάσεων ή για τη λήψη ενδοφλέβιας θεραπευτικής αγωγής.

Δερματοχειρουργική: Διεξαγωγή μικροεπεμβάσεων με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους της Δερματοχειρουργικής για την πραγματοποίηση βιοψιών δέρματος και την αφαίρεση δυσπλαστικών σπίλων, δερματικών όγκων, λιπωμάτων, επιδερμιδικών κυστών, ακτινικών και σμηγματορροϊκών κερατώσεων, μυρμηκιών και λοιπών HPV βλαβών και για την αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας.

Αισθητική Δερματολογία: Παρέχεται όλο το φάσμα μεθόδων της Αισθητικής Δερματολογίας για δερματική ανανέωση και αντιμετώπιση της δερματικής γήρανσης με τη χρήση ενέσων βοτουλινικής τοξίνης (botox), δερματικών εμφυτευμάτων, χημικών peeling και μεσοθεραπείας. Επιπλέον, πραγματοποίηση σκληροθεραπείας για την αντιμετώπιση των μικρών δερματικών κιρσοειδών φλεβών, καθώς και ενδοβλαβικής θεραπείας υπερτροφικών ουλών και χηλοειδών. Εξάλλου παρέχεται η δυνατότητα χρήσης λέϊζερ για την πραγματοποίηση αποτρίχωσης και για την αντιμετώπιση των καφέ κηλίδων και των δερματικών αιμαγγειωμάτων.

© 2019 Λευκός Σταυρός - Πολιτική Απορρήτου

Designed by JUST | Developed by digitup

Back to top