Φυσιοθεραπεία και Αποκατάσταση

Φυσιοθεραπεία και Αποκατάσταση

H Φυσιοθεραπεία σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό περιστατικών που διαφέρουν ως προς την αιτία, την ένταση και τη διάρκεια της θεραπείας. Το τμήμα Φυσικοθεραπείας της Κλινικής Λευκός Σταυρός στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών σε όλες τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Θεωρούμε ότι βασικός σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας μέσα από την επιστροφή στο επάγγελμα, στις αγαπημένες δραστηριότητες και στην καθημερινότητα χωρίς πόνο.

Οι υπηρεσίες που παρέχει το Τμήμα Φυσιοθεραπείας είναι:

Φυσιοθεραπεία επί κλίνης
Φυσιοθεραπεία επί κλίνης 365 ημέρες το χρόνο και 2 φορές την ημέρα (όπου αυτό χρειάζεται) στους ασθενείς του νοσοκομείου.

Με γνώμονα τον άνθρωπο και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η άριστη συνεργασία με τους ιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εσωτερικούς ασθενείς (χειρουργημένους και μη).

Φυσιοθεραπεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Απόλυτα εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές, στο ζωτικό κομμάτι παροχής φυσικοθεραπείας στην εντατική μονάδα θεραπείας καλύπτουν τους ασθενείς της μονάδας και 2 φορές την ημέρα (όπου χρειάζεται) 365 ημέρες το χρόνο με σκοπό την γρήγορη ένταξή τους σε θαλάμους απλής νοσηλείας.

Φυσιοθεραπεία κατ’ οίκον
Έμπειροι και εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές μπορούν να καλύψουν την ανάγκη της φυσιοθεραπείας στο σπίτι, όταν οι ανάγκες ή το χρονικό διάστημα της αποκατάστασης δεν επιτρέπουν τη μετάβαση του ασθενούς στις εγκαταστάσεις κάποιου φυσιοθεραπευτηρίου.

Το φάσμα των παθήσεων που εξειδικεύονται οι φυσιοθεραπευτές μας είναι:

  • Αθλητικές κακώσεις και Ορθοπεδικές παθήσεις
  • Νευρολογικές παθήσεις
  • Αποκατάσταση Καρδιοαναπνευστικής Λειτουργίας
  • Ρευματολογικές παθήσεις
  • Ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις μαστού
  • Ανάλυση Βάδισης και κατασκευή ορθοτικών πελμάτων έσω υποδήματος

© 2019 Λευκός Σταυρός - Πολιτική Απορρήτου

Designed by JUST | Developed by digitup

Back to top